#2 Rollercoaster week


Zoals het weer in Melbourne met het uur verandert, zo ook de dag. Van hier naar daar, van wachten tot rennen en een koffie bij de 7eleven.

Een kleine update vanuit Down under. Ik heb maar weinig tijd om een uitgebreide update te doen, dus ik houd het kort. De eerste week in Melbourne was een week van veel regelen. Het openen van een bankrekening, Tax file nummer, Medicare, Australisch nummer etc. En onder goed gezelschap op zoek naar een busje. Maar tussen al het regelen door ook kunnen genieten van de bruisende stad Melbourne.

Na veel zoeken op Gumtree (Australische Marktplaats) en allerlei Facebook groepen zijn we na veel zoeken over registratie’s e.d. bij 2 busjes gaan kijken. De eerste was prima maar hadden het idee dat het niet echt iets ging worden. Eind die dag nog een afspraak in Narre Warren, een plaats op een half uurtje van Melbourne.

Na veel heen en weer en geregel is het gelukt, nog een road worthy check bij de garage en een overschrijving en we zijn good to go! Dit bleek allemaal wat langer te duren waardoor we gedwongen wat meer tijd door moesten brengen rondom Melbourne voor we de trip over de Great ocean road kunnen starten.

Verbouwen.

Om de tijd goed te benutten zijn we begonnen de bus te renoveren. Fase 1, het bed!

Along the way!

Van hier naar daar en van dit naar dat.

Getting ready for the road!

Na 4 dagen gratis campsites langs de weg, aan een meer en in het bos vol met kangaroos zijn we nu aan zee. Elke dag is nieuw elke dag is anders. Morgen starten we de route langs The great ocean road!

Up next -> The great ocean road 🙂 ondertussen kun je de trip volgen via Polarsteps.

, , ,