Over ATW


Aloha dit ben ik, Marnix van Oudheusden het gezicht achter Alongtheway. Gepassioneerd voor reizen, avontuur, surfen, fotografie, film en schrijven. Herinneringen creëren en omzetten in beeld en verhaal. In tekst, video of fotografie of een combinatie van alle. Ben gek op surfen en als het even kan trek ik eropuit met de camper om de beste golven te vinden. Ik ben spontaan en avontuurlijk ingesteld en sta open om nieuwe dingen te proberen en te groeien in alles wat ik doe door te inspireren en geïnspireerd te worden.

Combineren is inspireren

Door mijn werk als Allround Desktop Publisher (DTP-er), Fotograaf, Videograaf, Video editor, Webdesigner en Schrijver te combineren kan ik mij op elk platform zelfstandig inzetten en daardoor een breder content aanbieden. Door deze combinatie en constante ontwikkelingen wil ik mensen inspireren door middel van beeld en verhaal. De verschillende sferen laten proeven in de wereld van het reizen, schrijven, fotograferen en filmen.

Alongtheway

We zijn allemaal ”Alongtheway”. Het staat voor de dingen die ik maak, verhalen die ik schrijf, reizen die ik afleg, dingen die ik zie, beelden die een verhaal worden en de mensen die ik ontmoet Alongtheway. Een combinatie van alles in het leven dat samenkomt van werk tot reizen. Nieuwe dingen, nieuwe mensen en inspiratie.

Hope to meet you Along the way!

– Marnix –