Motivatie


Even voorstellen, mijn naam is Marnix van Oudheusden. Gepassioneerd voor reizen, avontuur, surfen, fotografie, film en schrijven. Herinneringen creëren en omzetten in beeld en verhaal. In tekst, video of fotografie of een combinatie van alle. Ben gek op surfen en als het even kan trek ik eropuit met de camper om de beste golven te vinden. Ik ben spontaan en avontuurlijk ingesteld en sta open om nieuwe dingen te proberen en te groeien in alles wat ik doe door te inspireren en geïnspireerd te worden. Door dit alles te bundelen en uit te dragen heb ik dit online portfolio gemaakt genaamd AlongTheWay.

Combineren is inspireren.

Door mijn passies als Allround Desktop Publisher (DTP-er), Fotograaf, VideoMaker, Video editor, Webdesigner en Schrijver te combineren kan ik mij op elk platform zelfstandig inzetten en daardoor een breder content aanbieden. Door deze combinatie en constante ontwikkelingen wil ik mensen inspireren door middel van beeld en verhaal.

Waarom ik een meerwaarde voor jullie team en bedrijf kan zijn:

#1 Zelfstandig VideoMaker.

Ik voel me erg thuis in het bedenken en voorbereiden van een video. Voor mij is het niet alleen beelden maken en aan elkaar zetten, nee het moet een pakkend verhaal worden. De sfeer de muziek alles moet een kloppend geheel zijn. Een verhaal overbrengen aan anderen op een manier die hen raakt vind ik belangrijk.

Hieronder treft u een aantal video’s/filmpjes die ik zelfstandig heb gemaakt. Voor meer video’s kunt u hier terecht.

#2 Fotografie en beeldbewerking.

Voor fotografie is een plaatje alleen niet genoeg, het beeld moet een verhaal vertellen. Een sterke compositie en goede balans tussen allerlei factoren zijn voor mij belangrijk om een goede foto te maken. Het beeld moet direct vertellen waar het voor staat, of aan zetten tot denken.

Looking further
Looking further

Ook weet ik goed de weg binnen Photoshop en ken ik alle tools om een foto tot in de puntjes te optimaliseren en of te manipuleren. Termen als, pixels, resolutie, ppi, bestandsextensie, lasso tool, masker, stempel, enzovoort zijn mij niet vreemd.

#3 All-round.

Niet alleen in video en fotografie voel ik mij helemaal thuis, ook in het ontwerpen en bedenken van logo’s en huisstijlen kan ik goed uit de voeten. Een programma als illustrator ga ik niet uit de weg en de pen en ankerpunten zijn mij hellemaal eigen. Ik heb een goede basis kennis van html en css en voel ik mij thuis in de wereld van WordPress en andere media, waarin ik graag verder wil groeien in een wereld die nooit stil staat. Als iets niet lukt zorg ik wel dat het lukt en ga ik net zolang doorzoeken naar een antwoord tot het werkt.

Doordat ik all-round ben heb ik deze website zelfstandig kunnen maken. Van het bedenken en ontwerpen van het logo, naam en huisstijl, tot het maken van de website foto’s, filmpjes en alle andere content die u maar kunt vinden.

#4 Social Media.

De wereld van social media en zijn impact fascineren mij elke dag, en daarom verdiep ik mij steeds nieuwsgierig in deze wereld en hoe deze impact werkt. Ik probeer doelgericht verhalen via social media de wereld in te brengen doormiddel van een pakkende combinatie van beeld en verhaal. Doelgericht mensen te triggeren en enthousiast te maken.

 

Kun je in Nederland surfen? Of, zijn er golven in Nederland? Dat soort vragen hoor je vaak als je in Nederland surft….

Geplaatst door Along The Way op woensdag 10 augustus 2016

 

Back on track! Vooral nummer 3 is een must do, en de rest ook natuurlijk!

Geplaatst door Along The Way op zaterdag 30 juli 2016

 

#5 Repro en print duizendpoot.

Ik kan binnen de print wereld alle kanten op, van Repro tot groot formaat printen, auto belettering en reclame.
Operator van o.a.

 • Allround Desktop Publisher (DTP).
 • Igen4 Operator.
 • Nuvera 144EA Operator.
 • Canon CS9360 (groot formaat) Operator.
 • Cube1606S (Flatback printer) Operator.
 • Colorwave 650 Operator.
 • Plotwave 750 Operator.
 • Aristo GL-2032 MAT (cnc machine)
 • Summa S-class plotter Operator

Nog een paar dingetjes:

 • Ik heb een basis kennis SEO Copywriting en wil me daar graag verder in ontwikkelen.
 • Ik werk gestructureerd en overzichtelijk, zowel met bestandsindeling als met planning.
 • Ik kan goed zelfstandig werken, maar ook in een team.
 • Ik houd van nieuwe uitdagingen en wil me graag verder ontwikkelen in een creatieven wereld.

Voor meer informatie over kennis en opleiding verwijs ik u graag naar mijn CV, en natuurlijk de website en LinkedIn.