Along The Way #1 Het onzekere voor het zekere


Ken je het gevoel dat alle zekerheid in je leven geen voldoening geven? Voor mij werd alle zekerheid een belemmering om echt te leven waardoor de wereld steeds kleiner werd. Ik besloot mijn baan op te zeggen en te kiezen voor het ‘’onzekeren’’. Wat dat ook zijn mag want wat is eigenlijk zeker, je baan je gezondheid? Het is ook maar een ballon die zo kan knallen. Ik regelde een werkvisum en een Ticket naar Australië.

Leaving.

Met gezonde spanning laat ik Nederland voorlopig achter en vlieg via Singapore naar Melbourne. Winnaar als het gaat om beste stad om in te leven, ben benieuwd. Vanaf daar is er niet heel veel gepland behalve een globale lijn om van zuid naar west te trekken met een campertje. Een soort nomadenbestaan vol met avontuur. Slapen langs de kust, wassen in de zee en op zoek naar alle mooie wonderen Along The Way!

 

Inmiddels heb ik mijn jetleg achter mij gelaten en zet ik al mijn zintuigen open om de stad te ontdekken. Up next > City of Melbourne!

Je kunt mijn trip ook HIER nog volgen voor korte updates.

Have a nice one!

“you can never cross the ocean unless you have the courage to lose sight of the shore”

mel_sky

,